ALTINOLUK'TA TÜRK MÜZİĞİ KONSERİ”

ALTINOLUK

Altınoluk Belediyesi'nin Altınoluk Kültür ve Turizm Derneği Korosu ile birlikte düzenlediği ücretsiz halk konseri büyük ilgi gördü.

Altınoluk Belediyesi’nin Altınoluk Kültür ve Turizm Derneği Korosu ile birlikte düzenlediği ücretsiz halk konseri büyük ilgi gördü.

 Altınoluk Belediyesi’nin Altınoluk Kültür ve Turizm Derneği Korosunun Türk Müziği Konserinde Altınoluk Amfi Tiyatro’da düzenlediği ücretsiz halk konseri büyük ilgi gördü.

Türk Sanat Müziği Sanatçısı ve eğitimcisi Ümit Bulut ile kendi gibi sanatçı ve eğitimci eşi Pınar Kul Bulut, Altınoluk Kültür ve Turizm Derneği Korosunun Türk Müziği Konserine misafir sanatçı olarak katıldı. Gecenin geç saatlerine kadar süren konserde genç yaşlı bütün herkes şarkılara eşlik etti.

Sosyal ve kültürel etkinliklere verdiği destek vermeyi sürdüreceğini açıklayan Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, düzenledikleri etkinliklere halkın gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

Böylesi güzel sanatsal etkinliklerde yer almanın kendileri için önemli olduğunu, Atatürk’ün “Bir millet sanattan ve sanatkârdan mahrumsa tam bir hayata malik olamaz. Böyle bir millet bir ayağı topal, bir kolu çolak, sakat ve alil bir kimse gibidir. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur” sözü ışığında çalışmalarına yön verdiğini belirten Başkan Özpolat, sanat ve sanatkârın değerini bilmek ve onların üretimlerini halkla paylaşmanın önemine vurgu yaptı.

Altınoluk Belediyesinin kendilerine verdiği destekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren ve her zaman destek veren ve bu konseri sizlerle buluşturmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Hasan Özpolat’a teşekkürler eden Altınoluk Kültür Turizm Derneği Başkanı Şahin Kopuz, “Gecede bizi yalnız bırakmayan ve şarkıları ile bizleri coşturan, konuk sanatçılara da teşekkür etti. Enver DOLGUN-ALTINOLUK



ismet değer
18.10.2013 13:12:53
sizleri kutluyorum sizlerin bu değerli çalışmalarının TSM Yİ AYAKTA TUTUYO. SEVGİLER,SAYGILAR

  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı